De Tipi- en Bell Tenten

Geniet van een heerlijk verblijf in een volledig ingerichte Tipi tent of Bell tent in Italië! U hoeft alleen maar uw koffer in te pakken en af te reizen naar Umbrië, de rest staat voor u klaar op de camping!

Het avontuur kan beginnen!
Alle tenten zijn geschikt voor 2-4/5 personen:
de grote tent is geschikt voor 2 volwassenen en direct ernaast staat een kleine tipi tent voor 2-3 kinderen. Op deze manier heeft u alle ruimte voor het hele gezin in de grote tent, maar slapen de kids apart in hun eigen tentje!

In de grote tent staat een tweepersoons bed, volledig opgemaakt met dekbed, kussens en beddengoed. Er is een gezellig zithoekje met twee fauteuils, een salon tafeltje en een houten bankje voor de kids en een vrolijk vloerkleed. Aan de andere zijde staat een (kleding)kastje en een kledingrek. Alle tenten zijn smaakvol ingericht op kleur en voorzien van elektra. Tevens is elke tent voorzien van een buitentafel met bankjes.
De tenten hebben een diameter van 5 of 6 meter.

Er zijn twee type tenten op de camping: de Tipi Tent en de Bell Tent.

DE TIPI
Deze tenten hebben een hoge nok en geven je het ware Indianen gevoel. Met 5 diameter doorsnee biedt de tent alle ruimte die nodig is voor 2 volwassenen (en een baby).  De nok van de grote tipi is gesloten maar heeft wel een ventilatie punt.


DE BELL TENT
Dit is eigenlijk de grote zus van de tipi tent. Het verschil is dat de tent vanaf de grond een 60 cm opstaande rand heeft, voordat het doek hoog naar de nok gaat. Hierdoor is de tent een stuk ruimtelijker dan de tipi. De diameter is 5 of 6 meter. Er kan evt één matras voor een kind in de grote tent erbij geplaatst worden indien gewenst.

De tenten staan speels bij elkaar aan de boszijde van de camping. Centraal staat de buitenkeuken en de grote barbecue, omringt met houten krukjes van boomstammen. Open een fles Italiaanse wijn en het genieten kan beginnen bij het kampvuur terwijl de kids een broodje bakken boven het vuur.

Tevens is er een houten veranda met een overdekte keuken. Voor ieder staan er eettafels met stoelen en (schommel)stoelen voor de kids. De keuken is voor elke familie voorzien van een fornuis, een koelkast en volledig kook- en eetgerei. Buon appetito ‘al fresco!’ 😉 #buitenleven

eettafel