Glamping op Luna del Monte (Umbrië)

De Tipi- en Bell Tenten op Camping Luna del Monte (Umbrië)

Geniet van een heerlijk verblijf in een volledig ingerichte Tipi tent of Bell tent in Italië! U hoeft alleen maar uw koffer in te pakken en af te reizen naar Umbrië, de rest staat voor u klaar op de camping!

Het avontuur kan beginnen!
Er zijn twee type tenten op de camping: de originele tipi tent & de ruimtelijke bell tent.

DE TIPI
Deze tenten hebben een hoge nok en geven je het ware Indianen gevoel. Met 5 diameter doorsnee biedt de tent alle ruimte die nodig is voor 2 volwassenen.  Er staat een mooi French sized bed (1.40), een zithoekje met Acapulco fauteuils en alles is tot in de puntjes gestyled in zwart wit en zonnebloemgeel. Elke tent is voorzien van elektriciteit en buiten staat een eettafel met stoelen en sfeerverlichting. De nok van de grote tipi heeft een ventilatie punt. De tipi tent is gemaakt van dik canvas en heeft een diameter van 5 meter. Direct naast de Glamping tipi staat een kleine tipi voor de kids.


DE BELL TENT ‘BELLA’
Dit is eigenlijk de grote zus van de tipi tent. Het verschil is dat de tent vanaf de grond een 60 cm opstaande rand heeft, voordat het doek hoog naar de nok gaat. Hierdoor is de tent een stuk ruimtelijker dan de tipi. De diameter is 6 meter. Het stijlvolle bed staat centraal in de tent, en in geval er 3 kids mee reizen kan er een matras bij geplaatst worden. De Acapulco fauteuils en bananenblad poefjes vormen de zithoek en tevens staan er een paar open kasten voor kleding voor uw kleding en overige bagage.
De Kinder bell tent staat direct tegenover de grote tent, voorzien van 2 matrassen, opgemaakt en wel, en een nachtlampje. Het avontuur kan beginnen!

De tenten staan speels bij elkaar aan de boszijde van de camping. Centraal staat de buitenkeuken en de grote pot-barbecue, omringt met houten bielzen om op te zitten. Open een fles Italiaanse wijn en het genieten kan beginnen bij het kampvuur terwijl de kids een broodje bakken boven het vuur.