Glamping op Luna del Monte (Umbrië)

GLAMPING ‘BELLA’ Tenten op Camping Luna del Monte (Umbrië)

Geniet van een heerlijk verblijf in een volledig ingerichte Bell tent in Italië! U hoeft alleen maar uw koffer in te pakken en af te reizen naar Umbrië, de rest staat voor u klaar op de camping!

Het avontuur kan beginnen!
Er zijn twee Bella tenten op de camping: sfeervolle, ronde en ruimtelijke Glamping tenten.


DE BELL TENT ‘BELLA’
Dit is eigenlijk de grote zus van de tipi tent. Het verschil is dat de tent vanaf de grond een 60 cm opstaande rand heeft, voordat het doek hoog naar de nok gaat. Hierdoor is de tent een stuk ruimtelijker dan de tipi. De diameter is 6 meter. Het stijlvolle bed staat centraal in de tent, en in geval er 3 kids mee reizen kan er een matras bij geplaatst worden. De Acapulco fauteuils en bananenblad poefjes vormen de zithoek en tevens staan er een paar open kasten voor kleding voor uw kleding en overige bagage.
De Kinder bell tent staat direct tegenover de grote tent, voorzien van 2 matrassen, opgemaakt en wel, en een nachtlampje. Het avontuur kan beginnen!

De tenten staan speels bij elkaar aan de boszijde van de camping. Centraal staat de buitenkeuken en de grote pot-barbecue, omringt met houten bielzen om op te zitten. Open een fles Italiaanse wijn en het genieten kan beginnen bij het kampvuur terwijl de kids een broodje bakken boven het vuur.

Meer foto’s volgen binnenkort!